Kennis is Macht.

Een credo dat evenveel is gebruikt als misbruikt.
Want het vergaren van kennis geeft niet alleen
macht; het onthouden van kennis aan anderen
geeft het ook. Daarom willen wij ook de kennis
delen met andere systeembeheerders zodat zij
ook het netwerk kunnen onderhouden zoals men
dat altijd al gewild had.

Ervaringen op de werkvloer


Onderhand heeft Willemsen ICT al meer dan 12 jaar ervaring in de ICT, van eenmanszaken thuis, installateurs, drukkerijen, winkels, overheidsinstellingen, universiteiten tot en met onderzoeksinstituten. Van een klein administratiekantoor tot grote enterprise omgevingen. Deze technische kennis gaat niet zonder het sociale aspect, niemand zit immers te wachten op een persoon die eigenlijk niet kan uitleggen wat hij heeft gedaan.
De (complexe) vraagstukken en activiteiten die uitgevoerd worden op de werkvloer kan feilloos uitlegd worden aan elk persoon, daardoor is er een terugkerend patroon bij de klanten. U als klant wil alleen horen wat er gebeurd in uw eigen taal, welk vinkje en de daarbij behorende consequentie dat heeft gehad voor het achterliggende systeem is daarbij niet van belang.


Wat betekenen de certificeringen voor u als klant?Top!   Door het behalen van certificaten is te zien dat de kennis in huis is voor de verschillende systemen in een ICT omgeving.
          Van ontwerp tot uitvoering.

Top!   Met het tonen van certificaten bent u verzekert van samenwerking met een professional met gedegen kennis en bekwaamheid.

Top!   U kunt er vanuit gaan dat er op lange termijn wordt gedacht, niet op de korte termijn zodat u weer 2 dagen vooruit kunt.
          men kijkt verder zodat u verzekert bent van een oplossing die ook echt een oplossing mag heten.

Top!   Aan de hand van de certificeringen is de situatie op een juiste manier te beoordelen waarbij altijd een passende
          oplossing aangeboden kan worden die optimaal aansluit bij uw organisatie.