Wilt u ook een WiFi verbinding die wel goed werkt en beveiligd is?


Willemsen ICT is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van WiFi netwerken. Internet wordt steeds belangrijker en WiFi is daar een groot onderdeel van; welk apparaat maakt er tegenwoordig geen verbinding meer via WiFi?

Ook uw interne netwerk wilt u bedraad aangesloten hebben. Dit is de snelste en makkelijkste manier, alleen laat de beveiliging soms te wensen over. Daarin kan Willemsen ICT voor u een grote betekenis hebben, wij leggen WiFi aan in alle soorten en maten, zodat het bij uw wen

Thuis situaties


U wilt van het zomer lekker buiten zitten met uw telefoon, tablet of laptop. Of 's avond nog even voor het slapen het nieuws bekijken. Het liefst gebruikt u daarbij natuurlijk geen mobiele verbinding van uw provider zelf maar het snelle internet wat u thuis heeft aangeschaft. Het grote voordeel van het aanleggen van WiFi is natuurlijk dat u geen last hebt van kabels, geen gaten hoeft te boren en toch overal in, en rondom, het huis op het internet kan surfen. Willemsen ICT kan dit voor u verzorgen zodat u altijd een uitstekende verbinding heeft.

Horeca


Een WiFi hotspot in de horeca is al bijna een must. Denk aan al die mobiele telefoons, tablets en laptops die de mensen iedere dag met zich meedragen. Dit worden er alleen maar meer en meer. Daarnaast is er een grote groep ondernemers die iedere dag met hun notebook afspreken in de horeca en juist op zoek zijn naar horecagelegenheden met een betrouwbaar wifi netwerk. Het positieve ervan is dat u zo uw omzet kunt verhogen omdat uw gasten langer blijven zitten en meer consumpties bestellen. U kunt uw gasten eerst op een zogenoemde "landingspagina" laten beginnen voordat men het internet op kan. Hierop kunnen speciale aanbiedingen worden getoond of misschien het menu van de dag.


Camping


Als camping wilt u uw gasten draadloos internet aanbieden en u wilt hier verder weinig omkijken naar hebben. Door middel van een ticketsysteem kunt u bonnen creëren voor uw klanten waarbij een geldigheidsduur van toepassing is die u zelf op geeft. Dit alles gaat door middel van een Wi-Fi hotspot.

Conferentiezaal


U heeft voor een evenement een betrouwbaar en veilig draadloos netwerk nodig. U krijgt op piekmomenten honderden mensen die allemaal gebruik willen maken van WiFi. Hiervoor dient u een goede apparatuur te hebben die deze hoge belasting aan kan en waarbij u verzekert bent van een optimale ervaring.

Fabriekshal


Over het algemeen zijn er veel stalen constructies of machines aanwezig binnen een fabriekshal of magazijn. Deze metalen constructies kunnen voor enorme WiFi demping zorgen waardoor u geen goede dekking heeft. Willemsen ICT heeft hierin ruime ervaring om alles in orde te krijgen zodat uw hal/magazijn compleet dekkend is.


Kantoor


Een modern kantoor is voorzien van een draadloos netwerk voor werknemers die met hun laptops, tablets en smartphones constant een draadloze verbinding nodig hebben met internet en het bedrijfsnetwerk. Voor bezoekers wilt u echter een guest-netwerk waarmee uw gasten kunnen verbinden met internet, maar geen toegang hebben tot uw interne netwerk. Beide draadloze netwerken moeten betrouwbaar, snel en eenvoudig te beheren zijn.
Point-to-Point link verbindingen


Point-to-point, de naam zegt het al, is een verbinding van A naar B. Aan de ene kant staat de zender (het accesspoint) en aan de andere kant de ontvanger (de client). Het accesspoint zendt het signaal uit via een richtantenne en de client ontvangt dit signaal met een richtantenne. De antennes zijn op elkaar gericht, in feite creëer je zo een draadloze netwerkkabel over langere afstanden.